Aalten – Walfortlaan 4, € 895.000,- k.k.

Status
Beschikbaar
Bouwvorm
bestaande bouw
Meer kenmerken >

Camping in de Achterhoek met bedrijfswoning!

Op een prachtige plek nabij het Achterhoekse dorp Aalten in het fraaie coulissenlandschap van Gelderland gelegen camping ’t Walfort met mogelijkheid voor de bouw van 27 recreatiewoningen.

De camping is in het bos direct naast het overdekte zwembad “t Walfort” gelegen. Het terrein heeft een perceelgrootte van 8754 m² en is gesitueerd aan de bosrand in het landgoed Walfort. Dit ligt niet ver van en tussen het gezellige dorp Aalten en “de boekenstad” Bredevoort.

Het prachtige landschap van de Achterhoek nodigt uw gasten uit voor een heerlijke fiets- of wandeltocht door de bossen of langs de weilanden met houtsingels en houtwallen. Op een paar autominuten is recreatieplas “de Slingeplas” gelegen en binnen een kwartiertje rijden uw gasten naar de Duitse winkelstad Bocholt met een groot en sfeervol (winkel)centrum.

De bedrijfswoning is ruim te noemen met daarbij een recreatieruimte en ontvangst-receptie.

Het deel waar de recreatiewoningen gebouwd kunnen worden is al geheel ingedeeld in ruime en deels afgescheiden plekken en voorzien van elektra, water en rioolaansluiting.

Tevens aanwezig een drietal Finse “Kota’s”. Dit zijn houten blokhutten en met origineel Lapland-interieur ingericht. Deze kunnen het gehele jaar gebruikt/verhuurd worden.

Naast het bovenstaande is ook een gelegenheid tot aankoop van het tweede deel van de camping ruim 5 hectare groot met circa 130 vaste standplaatsen voor sta-caravans en ca 50 toeristische kampeerplaatsen. Daarnaast is een klein zwembad en een modern sanitair-gebouw aanwezig. Ook hier bestaat onder voorwaarden de mogelijkheid de sta-caravans te vervangen door vaste recreatiewoningen.

Collegiale in de verkoop met Rijnlandhaven Makelaardij

Deelverkoop, inruil woning of bedrijfs onroerend goed is bespreekbaar.

Vraagprijs € 895.000 k.k. en aanvaarding in overleg.

Meer informatie over dit object

Aalten – Walfortlaan 4,

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 895.000,- k.k.
Object aanmelding
in verkoop genomen
Status
Beschikbaar
Type aanvaarding
in overleg

Gebouw

Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1981
Oppervlakte perceel
8.757 m2
In aanbouw
Nee
Liggingen
overig
Aantal
0