Bedrijfspand Arnhem

Een bedrijfspand is het visitekaartje van je onderneming. Je ontvangt er gasten, er wordt gewerkt en er worden deals gesloten. Logisch dus dat je bedrijfspand en je bedrijf optimaal op elkaar afgestemd moeten zijn. Als je op zoek bent naar een bedrijfspand in Arnhem, helpt Thoma Post Bedrijfsmakelaars je graag. Lees verder voor meer informatie.

Bedrijfspand kopen

Als je op zoek bent naar een bedrijfspand in Arnhem, inventariseren wij eerst graag jouw persoonlijke wensen, mogelijkheden maar ook onmogelijkheden. Op basis hiervan raadplegen wij ons eigen aanbod, dat van collega-makelaars en ons uitgebreide netwerk. Onze vastgoedspecialisten adviseren je graag in de keuze tussen huren en kopen. Deze twee keuzes brengen beiden voor- en nadelen met zich mee. Het loont om je hierin te verdiepen, zodat je weet wat het beste is voor jouw situatie. 

Bedrijfspand verkopen of verhuren

Ook als je een bedrijfspand in Arnhem wil verkopen of verhuren, ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team van makelaars en vastgoedspecialisten heeft jarenlange ervaring in het verkopen en verhuren van bedrijfspanden. Wij denken met je mee in innovatieve oplossingen en creatieve ideeën om jouw bedrijfspand optimaal in de markt te positioneren.

Arnhem als vestigingsplaats

Arnhem is de hoofdstad van de provincie Gelderland en is de thuisstad van ongeveer 160.000 mensen. Toch is het niet de grootste stad van Gelderland, dat is Nijmegen. Arnhem is een prettige vestigingsplaats omdat het industrieterreinen kent met verschillende liggingen en aansluitingen op het landelijke wegen- en spoornetwerk. Kortom, Arnhem heeft voor ieder bedrijf wel een geschikte plek: het centrum is daarnaast ook bruisend met vele winkels, restaurants en cafés. 

Neem contact op met de Thoma Post Bedrijfsmakelaars vestiging van jouw keuze via deze pagina.