Header Bedrijfsmakelaardij

Bedrijfspand Apeldoorn

Je bedrijfspand in Apeldoorn en omgeving is het visitekaartje van je bedrijf. Er wordt niet alleen maar gewerkt, je ontvangt er ook klanten en zakenrelaties, hebt er opslagruimte  en sluit er deals. Het is dan ook vanzelfsprekend dat je bedrijfspand optimaal afgestemd moet zijn op het karakter en de eigenschappen van je bedrijf. Thoma Post Bedrijfsmakelaars Stedendriehoek is de lokale en regionale specialist op het gebied van bedrijfsmakelaardij. Werk je in Apeldoorn? Lees verder en ontdek wat wij voor jou en je onderneming kunnen betekenen. 

Kennismaking met Thoma Post Bedrijfsmakelaars

Of het nu winkelruimte, bouwgrond of een regulier bedrijfspand in Apeldoorn betreft, bij Thoma Post Bedrijfsmakelaars ben je aan het juiste adres. In een kennismakingsgesprek maken we kennis met jou als persoon en je bedrijf, zodat we onze dienstverlening perfect laten aansluiten op jouw situatie. We bespreken de kansen, mogelijkheden maar ook onmogelijkheden voor jouw bedrijfshuisvesting. Alleen op deze manier vinden we het perfecte bedrijfspand in Apeldoorn. 

Neem contact op

Uitgebreid netwerk

Nadat we je wensen besproken hebben, gaan we op zoek naar de perfecte bedrijfsruimte. Ons uitgebreide netwerk omvat talloze zakelijke relaties, waardoor we altijd op de hoogte zijn van wat er speelt in Apeldoorn. Wellicht weten wij het perfecte bedrijfspand al te vinden en kunnen we op korte termijn al bezichtigingen inplannen. We gaan graag met je mee naar bezichtigingen om kritisch te letten op aspecten zoals vergunningen, het kadaster en de bouwkundige staat van het bedrijfspand in Apeldoorn.

Apeldoorn als vestigingsplaats

Apeldoorn ligt relatief centraal in Nederland en telt 160.000 inwoners. De ligging bij zowel natuur als het stedelijke is wat Apeldoorn uniek maakt. Ook voor bedrijven is Apeldoorn een ideale vestigingsplaats: de uitstekende verbindingen per spoor en (snel)wegen maken veel grote steden bereikbaar binnen een uur. 

Ook actief als verkoopmakelaar

Thoma Post Bedrijfsmakelaars is ook actief als verkoopmakelaar. Dat betekent dat we ook bij de verkoop van je bedrijfspand in Apeldoorn klaar staan om het maximale resultaat te behalen. We maken eerst kennis met jou en je bedrijf, waarna we een nauwkeurige waardebepaling uitvoeren op je bedrijfspand. Deze waardebepaling is niet alleen gericht op het pand zelf, maar ook op de ligging, staat, en het onderhoud hiervan. De uitkomst van de waardebepaling vormt een stabiele basis voor de uiteindelijke vraagprijs.

Unieke verkoopmethodes

Thoma Post Bedrijfsmakelaars werkt met unieke verkoopmethodes om jouw bedrijfspand op de kaart te zetten. De sfeer en ligging van een pand kunnen prachtig in beeld worden gebracht met bijzondere foto- en videografieopties, zoals avond- of dronefotografie. Ook het digitaal restylen van panden behoort tot de mogelijkheden. Zo kan de potentiële koper eenvoudiger een voorstelling maken bij de mogelijkheden van het pand. Thoma Post Bedrijfsmakelaars heeft haar eigen marketingafdeling en deze denkt graag met je mee in bijzondere en opvallende promotie. Een plaatsing op social media kanalen, het digitaal inmeten van het pand of het opmaken van plattegronden: ieder bedrijfspand heeft haar eigen charme die benadrukt kan worden. 

Thoma Post Bedrijfsmakelaars Stedendriehoek

Thoma Post Bedrijfsmakelaars Stedendriehoek is een begrip in de regio. Ons team staat voor je klaar om te helpen tijdens de aankoop en verkoop van jouw bedrijfspand in Apeldoorn en omstreken. Kom gerust bij ons langs of bekijk deze pagina voor meer informatie. Onze makelaars in Apeldoorn staan voor u klaar


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.