Bedrijfsmakelaar Arnhem

Je bent op zoek naar een bedrijfsmakelaar in Arnhem en omgeving? Kies Thoma Post Bedrijfsmakelaars! Wij staan voor meer betrokkenheid, meer kwaliteit en meer persoonlijke service. Bovendien hebben onze makelaars jarenlange ervaring in de aan- en verkoop en huur en verhuur van bedrijfsmatig vastgoed.

Separate taxatie-afdeling

Het weten van de waarde van je bedrijfspand is niet alleen belangrijk tijdens de verkoop. De waarde kan ook benodigd zijn voor officiële documenten, belastingaangiften en jaarrekeningen. Onze separate taxatie-afdeling heeft ruime kennis van het taxeren van bedrijfsmatig vastgoed in heel Oost-Nederland. Na afloop van de taxatie ontvang je een uitgebreid rapport van de taxatie waar je altijd op terug kunt vallen.

De stad en gemeente Arnhem

Arnhem is de hoofdstad van de provincie Gelderland en is zowel een stad als gemeente.  In totaal wonen er ruim 150.000 mensen waardoor er altijd wel iets te beleven valt in de stad. Het centrum geeft plaats aan vele winkels en de stad wordt gescheiden door de rivier de Nederrijn. Uitstekende spoor- en snelwegverbindingen zorgen voor een goede bereikbaarheid van zowel Arnhem en de omliggende dorpen.

Belangrijk voor je onderneming

Een bedrijfspand is net als een visitekaartje: het is één van de eerste aanblikken van je bedrijf. Daarom is het essentieel dat je bedrijf en het pand een goede match zijn. Onze bedrijfsmakelaars John en Jordy hebben kennis van zaken en zijn gesteld op heldere communicatie met korte lijnen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten.  Neem voor meer informatie contact met ons op via deze pagina.