Teamfoto Stedendriehoek 2023

Bedrijfsmakelaar Apeldoorn

Werk je in Apeldoorn en ben je op zoek naar een bedrijfsmakelaar in Apeldoorn en omstreken? Thoma Post Bedrijfsmakelaars is de lokale en regionale specialist. Onze vestigingen zijn verspreid door heel Oost-Nederland, waardoor we altijd bij je in de buurt zijn.

Centrum van je onderneming

Een bedrijfspand is het centrum van je onderneming. Er wordt niet alleen gewerkt, maar een bedrijfspand is tevens het visitekaartje van je bedrijf. Daarom is het belangrijk dat de uitstraling van je bedrijfspand past bij jouw onderneming. Ons team van specialisten heeft een breed netwerk en ruime ervaring zodat wij de koper of verkoper van je bedrijfspand vaak al kennen voordat deze op Funda staat.

Neem contact op

De stad Apeldoorn

Apeldoorn wordt ook wel de Bomenstad genoemd en is centraal gelegen in Nederland en het vestigingsklimaat is er dan ook zeer gunstig. De levendige binnenstad heeft dagelijks vele bezoekers waardoor Apeldoorn ook een uitstekende plek is voor winkeliers. De stad huisvest bijna 160.000 inwoners, waarmee het een van de grotere steden van Nederland is.

Taxaties

Niet alleen het kopen of verkopen van een bedrijfspand in Apeldoorn of kantoorruimte behoort tot onze diensten. Ons team van geregistreerde taxateurs staat voor je klaar bij het taxeren van een bedrijfspand. De waarde hiervan is belangrijk voor officiële documenten, het verkopen en je financiële administratie.

Thoma Post Bedrijfsmakelaars

Wil je meer informatie over onze bedrijfsmakelaar diensten in Apeldoorn en omstreken? Neem via deze pagina vrijblijvend contact met ons op. Onze makelaars in Apeldoorn komen graag bij je langs om je meer te vertellen over de voordelen van Thoma Post als bedrijfsmakelaar.

Contactgegevens

Loolaan 1
7314 AA Apeldoorn
KvK-nummer: 73413909
BTW-nummer: NL859524760B01


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.