Appartement kopen Amsterdam Zuidoost

Ben je op zoek naar een appartement in Amsterdam Zuidoost? Dan helpt Thoma Post Makelaars jou graag met het aankopen van jouw gewenste woning! Door decennialange ervaring in de Amsterdamse huizenmarkt kennen onze gecertificeerde makelaars in Amsterdam de stad door en door. Door het inzetten van Thoma Post Makelaars als aankoopmakelaar ben je verzekerd van een zo goed mogelijke positie, zodat jij de grootste kans maakt op de aankoop van het appartement. Wil je weten hoe wij dit voor jou doen? Lees dan snel verder!

Hoe gaan wij te werk?

Allereerst maken wij graag met je een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek, waarbij we al je woonwensen doornemen. Hierbij is er ook een mogelijkheid om jouw huidige woning gratis en vrijblijvend op waarde te bepalen, zodat jij een goede indicatie hebt van de waarde van je huidige woning. Hierbij is het ook handig om te weten dat wij zeer flexibel zijn en een ruime werktijden hebben, zodat jij, ook na werktijd bij ons terecht kan voor advies. Door onze korte communicatielijnen ben je tevens altijd als eerste op de hoogte van veranderingen en mogelijkheden. Zo houd altijd controle tijdens het gehele aankoopproces en kunnen wij je voorzien van advies waar nodig.

 

Contact

Wil je graag een kennismakingsgesprek aanvragen, dan kan dat door middel van het formulier op onze website. Ook zijn wij op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30 uur telefonisch beschikbaar op het nummer 020 3053370. Via e-mail zijn wij te bereiken op het e-mailadres: amsterdam@thomapost.nl