Appartement Arnhem

Appartement in Arnhem kopen, verkopen, huren of verhuren? Thoma van Dijk Siebelink Makelaars helpt je graag verder! Wij zijn de lokale en regionale specialist in Doetinchem, Arnhem en omstreken, waardoor we op de hoogte zijn van wat er op de omgeving en in de markt speelt. Lees snel verder om te weten wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van het kopen, verkopen, huren, verhuren of taxeren van een appartement in Arnhem en omgeving.

Thoma van Dijk Siebelink Makelaars als aankoopmakelaar

Bij de zoektocht en het kopen van een appartement in Arnhem kan je ervoor kiezen om een aankoopmakelaar in te schakelen. Thoma van Dijk Siebelink Makelaars is actief als aankoopmakelaar en wij bieden je professionele en gedegen aankoopbegeleiding, van zoektocht tot aankoop. Allereerst maken we graag kennis met jou en je woonwensen. Wij hebben een eigen tool, waarbij je per e-mail constant op de hoogte blijft van al ons nieuwste aanbod. Ook kijken onze makelaars naar het aanbod bij collega-makelaars, want wellicht zit jouw droomhuis daar tussen. Zodra je je droomappartement gevonden hebt, gaan we graag met je mee naar bezichtigingen. Hier kijken we met een objectieve blik naar het appartement 

Appartement in Arnhem verkopen

Wil je je appartement in Arnhem juist verkopen? Bij Thoma van Dijk Siebelink Makelaars ben je ook hiervoor aan het goede adres! Je wil natuurlijk alleen de beste verkoopprijs tegenover de meest gunstige voorwaarden. Dat begrijpen we bij Thoma van Dijk Siebelink Makelaars als geen ander. Voordat we van start gaan met de verkoop van je huis, stellen we onder andere een persoonlijk verkoopplan op. Hierin beschrijven we alle stappen van de verkoop van jouw huis, van waardebepaling tot koopakte. Ook bekijken we welke unieke verkoopmethoden het best bij jouw appartement passen en waarmee we jouw huis binnen een korte tijd op de kaart zetten.

Soorten appartementen

Bij het kopen van een appartement in Arnhem sta je voor meerdere keuzes. Ga je in het centrum van de stad wonen of juist liever aan de rand, dichter bij de natuur? Wil je een studio, of ga je juist voor een 2 kamer, 3 kamer of 4 kamer appartement? Wil je een luxe appartement of heeft een goedkope juist jouw voorkeur? Jouw Thoma van Dijk Siebelink Makelaar helpt je graag met de keuzes waar je voor komt te staan in het proces van een koopappartement.

Wonen in Arnhem

Arnhem is de provinciehoofdstad van Gelderland en de gelijknamige gemeente telt bijna 160.000 inwoners. Het is daarmee niet de grootste stad van Gelderland, dat is namelijk Nijmegen met meer dan 175.000 inwoners. Toch bruist Arnhem en kent het rijke natuur, uitgestrekte winkelcentra en horecagelegenheden waar het tot in de vroege uren gezellig blijft. Kortom, Arnhem is een plaats waar je gezien wil worden! 

Thoma van Dijk Siebelink Makelaars

Thoma van Dijk Siebelink Makelaars is gevestigd aan de Keppelseweg 15 in Doetinchem. Vanaf deze locatie kunnen wij ons werkgebied perfect bedienen. Loop gerust eens bij ons binnen voor een kop koffie om de mogelijkheden in jouw situatie te bespreken. Wat je vraag ook is met betrekking tot een appartement in Arnhem, onze makelaars helpen je graag verder.