Teamfoto Apeldoorn 2023

Appartement Apeldoorn

Het kopen of te koop zetten van je appartement in Apeldoorn is een grote stap. Je hebt het appartement voor korte of lange tijd bewoond en vaak is dit echt je thuis geworden. Logisch dus dat je alleen de beste koop- of verkoopprijs wil voor je thuis. Thoma Post Makelaars helpt je graag met het realiseren hiervan door gebruik te maken van unieke verkoopmethodes.

Kennismaking en inspectie

Ieder appartement en mens is uniek, daarom maken we voordat we tot dienstverlening overgaan graag een eerste afspraak met je. Tijdens deze afspraak maken we kennis met elkaar en leren we meer over jouw wensen en voorkeuren. Daarnaast voeren we een inspectie uit voor het appartement, waarbij we zorgvuldig een checklist doorlopen zodat er niets vergeten wordt. We kijken onder andere naar het schilderwerk, de bouwtekeningen, de waarde van het appartement in Apeldoorn, de Vereniging van Eigenaren en splitsingsakten, het energielabel en de ligging van het complex.

Neem contact op

Marktanalyse

Een correcte en nauwkeurige waardebepaling is de basis voor een succesvolle verkoop met een zo hoog mogelijke verkoopprijs. Het startpunt van deze waardebepaling is een uitvoerige marktanalyse, zodat de kansen en mogelijkheden hiervan duidelijk zijn. Verder gebruiken we onze database met duizenden actuele zoekprofielen waardoor we op de hoogte zijn van de wensen van potentiële kopers. Op deze wensen spelen we in tijdens de marketingactiviteiten. De waardebepaling van je appartement is een vakkundige beoordeling van het appartement, daarbij analyseren wij de historische verkoopgegevens en de doelgroep en daarnaast voeren we een markt- en trendonderzoek uit. We vergelijken het appartement met soortgelijke appartementen en leggen dit alles vast in een helder en begrijpelijk rapport. Naast appartementen helpen wij je ook als je je bungalow in Apeldoorn of studio in Apeldoorn wil kopen of verkopen. 

Het Thoma Post persoonlijk verkoopplan

Als de waarde van je woning bepaald is, kunnen we echt aan de slag met de verschillende verkoopactiviteiten. Voordat we dit doen, stellen we een persoonlijk verkoopplan voor je op met daarin een perfect afgestemde combinatie tussen de gegevens van je appartement, jouw specifieke wensen en behoeftes en de verschillende marketing- en promotiemogelijkheden die we aanbieden. We plaatsen je huis bijvoorbeeld op onze Facebookpagina met meer dan 8000 volgers, onze website en natuurlijk op Funda. Deze online kanalen zorgen voor een grote lokale, regionale en landelijke zichtbaarheid, waardoor de kans op het vinden van de koper van jouw appartement nog groter wordt. Denk hierbij aan een appartement aan de Loolaan in Apeldoorn. 

Unieke verkoopmethodes

We doen er alles aan om jouw appartement in Apeldoorn op de kaart te zetten. Zo bieden wij een breed scala aan unieke verkoopmethodes aan, zoals diverse fotografieopties. Wat dacht je bijvoorbeeld van sfeervolle avondfotografie of een virtual reality tour door middel van 360° foto’s? Deze foto’s verwerken we in pakkende campagnes, zowel online als offline in bijvoorbeeld ons eigen magazine WIT Wonen en Werken. In plaats van meerdere losse bezichtigingen organiseren we de Thoma Post Makelaars Woningproeverij: een uniek woonevent waarbij meerdere kopers tegelijkertijd de sfeer van je appartement kunnen proeven.

Een appartement: prettig wonen

Er bestaan veel verschillende types appartementen. Of je nu gaat voor een 2 kamer, 3 kamer of goedkoop appartement, er is vaak voor ieder wat wils beschikbaar. Op de begane grond van een complex kan je gelijkvloers wonen, wat met een oog op de toekomst erg prettig kan zijn. In een appartementencomplex heerst vaak een veilig gevoel door de aanwezigheid van meerdere buren op korte afstand. De complexen zijn vaak gelegen (aan de rand van) in steden, waardoor je voor een snelle boodschap of uitgebreide winkelsessie niet ver de deur uit hoeft.

Verplichtingen bij een appartement

Een appartement kent andere verplichtingen bij koop- of verkoop dan bijvoorbeeld een gezinswoning. Als je een appartement aankoopt, word je namelijk automatisch lid van de Vereniging van Eigenaren van het gebouw waarin je appartement zich bevindt. Je koopt namelijk een eigendom, het appartement, dat zich bevindt in een groter gebouw. Van het trappenhuis, de gangen en het dak word je medegebruiker. Het medegebruiksrecht en de medeverantwoordelijkheid voor zowel de privé als gemeenschappelijke ruimtes komen kijken bij het eigendom van een appartement. Het is daarom belangrijk om goed te letten op de splitsingsakte, om zo te weten welk gedeelte van het gebouw jouw eigendom is en op welk gedeelte je moet letten omdat je er medegebruiker en medeverantwoordelijk voor bent.

Vereniging van Eigenaren (VvE)

Bij het kopen van een appartement word je verplicht en automatisch lid van de Vereniging van Eigenaren (VvE) van het gebouw. De VvE is samen verantwoordelijk voor het totale gebouw en regelt zaken zoals het onderhoud aan de gemeenschappelijke delen en de benodigde gemeenschappelijke verzekeringen, die gelden voor het gebouw als geheel. Koop je een appartement in Apeldoorn, dan is het belangrijk om op te letten of de huidige eigenaar van het appartement schulden open heeft staan bij de VvE. Mocht de huidige eigenaar deze niet betalen, dan worden de schulden automatisch doorgeschoven naar de nieuwe koper en eigenaar. De VvE zorgt ook voor de aanwezigheid van een splitsingsregelement of -akte, waarin staat welke ruimtes van het gebouw gemeenschappelijk zijn en welke privé. Onze makelaars kijken graag met je mee naar de VvE van het door jou beoogde appartement.

Thoma Post Hypotheken

Voor de financiering van jouw appartement in Apeldoorn kan je terecht bij de onafhankelijke hypotheekadviseurs van Thoma Post Makelaars. Omdat we niet beloond worden door banken, ben je verzekerd van een onafhankelijk advies. Samen met jou kijken we naar de beste opties voor een hypotheek, waarbij jouw persoonlijke situatie en de meest gunstige voorwaarden centraal staan. Wij geven je graag hypotheekadvies voor als je wil wonen in Apeldoorn.

Thoma Post Makelaars

Thoma Post Makelaars heeft elf vestigingen verspreid over Oost-Nederland en Amsterdam. Zo zijn we altijd bij je in de buurt. Dat is wel zo fijn, want hierdoor bezitten wij over lokale en regionale kennis die cruciaal is bij het vinden van en onderhandelen over je droomhuis. Wil je meer weten? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op via deze link. Onze makelaars in Apeldoorn bespreken graag onder het genot van een kop koffie de perfecte mogelijkheden voor jouw (toekomstige) appartement of woning in Apeldoorn.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure