Aankoopavond Thoma Post Hengelo

Wil jij weten wat de beste opties voor je zijn voor het kopen van een huis? Of heb je het gevoel dat je dingen over het hoofd ziet tijdens een bezichtiging?

Op donderdag 18 april van 18:00 tot 21:00 organiseren we een vrijblijvende inloopavond voor al je vragen over het kopen van een huis en Thoma Post Makelaars als aankoopmakelaar.

Onder het genot van een hapje en een drankje staan onze makelaars Steven en Koen en onze aankoopbegeleider Marieke klaar om je vragen te beantwoorden. Voor vragen over het financiƫle aspect van het kopen van een huis kan je deze avond terecht bij onze hypotheekadviseur Jan Peter.

Op laagdrempelige wijze, geheel gratis en vrijblijvend, praten wij je bij over dingen waar je zelf misschien nog niet over nagedacht had:

  • Waar moet je op letten tijdens een bezichtiging van je droomhuis?
  • Hoe weet je of de vraagprijs realistisch is?
  • Wat zijn je kansen als starter in de huidige woningmarkt?
  • Tot hoe ver kan je gaan met overbieden?
  • Hoe ben ik als eerste op de hoogte van het nieuwste aanbod?

Er is veel ruimte voor eigen inbreng en je zit nergens aan vast. Heb je nu al vragen? Neem dan vast contact met ons op via hengelo@thomapost.nl of bel ons via 074-2501700 Wij zien je graag op 18 april aanstaande!

Vind je het fijn om vooraf alvast informatie te ontvangen? Meld je dan aan via het onderstaande formulier. Het is natuurlijk ook mogelijk om zonder opgave binnen te lopen.