Doetinchem 1

55 plus woningen Arnhem

Ben je op zoek naar 55 Plus woningen in Arnhem? Een 55-plus woning of seniorenwoning is bedoeld voor iedereen die nu al aan toekomstig woongenot denkt. Het is verstandig om hier tijdig aan te denken op het moment dat je volledig zelfstandig bent. Dit voorkomt lastige situaties op het moment dat dit niet meer zo is.

Thoma van Dijk Siebelink Makelaars helpt graag in de zoektocht naar een geschikte 55-plus woning in een prettige en veilige omgeving. Lees verder om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Neem contact op

Toestemming*

Typen 55-plus woningen

Er zijn verschillende soorten 55 plus woningen in Arnhem. Waar de één nog helemaal zelfstandig maar gelijkvloers wil blijven wonen, wellicht met een tuin en balkon, heeft de ander liever een plek dicht bij een zorgcentrum en het centrum van Arnhem. Een gewoon woonhuis of appartement voldoet niet altijd aan de wensen, daarom is met name een gelijkvloerse woning erg geschikt als je een eerste stap wil zetten.

Wonen in Arnhem

Arnhem is een stad gelegen aan de Rijn en IJssel. Het is de hoofdstad van de provincie Gelderland en de gemeente telt ongeveer 160.000 inwoners. Arnhem is gelegen ten zuiden van Nationaal Park de Hoge Veluwe en Nationaal Park de Veluwezoom. Voor liefhebbers van natuur is er dus genoeg te doen! Ook het bruisende stadsleven, met vele winkels, heerlijke restaurants en andere horecagelegenheden geven een gezellige sfeer aan de stad. 

Thoma van Dijk Siebelink Makelaars is gevestigd aan Keppelseweg 15 in Doetinchem. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over 55 plus woningen in Arnhem. Klik hier.


Landingspagina Brochure

Maak kennis met ons!

Bij het kopen en verkopen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure